Friday 18 November 2011

Bux Matrix 2011 Edit





Vec sam pisao o Bux-Matrix mrezi u jednom od prethodnih postova. Ali sada pisem jos jedan post o Bux-Matrix jer se dosta toga desilo u medjuvremenu.

Upgrade sam svoj racun za SAMO 12$ i usao u Matrix klub (mozemo ga tako nazvati). Sta to znaci?

To znaci da ce svaki moj referal, tj. svaka osoba koja se odluci prikljuciti Bux-Matrix-u imati mogucnost da se prikljuci Matrix klubu za samo 12$ koliko kosta upgrade racuna. SAMO 12$!!!

Kakve koristi imam od tog Matrix kluba?

Prednosti su mnogobrojne ali ja cu navesti samo jednu koja je dovoljna da ubijedi da je jako isplativo nadogradit racun (upgrade). Kada postanete Matrix clan dobijat ce te novac od svakog referala (clana koji se prikljuci programu preko vaseg affiliate linka) ali takodjer dobijat ce te i bonus za svakog referala kojeg vas referal dovede u mrezu. NEVJEROVATNO ali istinito!

Za svakog direktnog referala (osobu koju vi dovedete na mrazu) dobit ce te ni manje i vise nego 2 dollara + 1.50 $ bonusa.

Pogledajte tabelu ispod


Nadam ste da ste se sada uvijerili kakve mogucnosti vam pruza samo 12$ investicije, vazno je napomenuti da ovaj upgrade traje....DOZIVOTNO!!!

NE GUBITE VRIJEME NEGO SE ODMAH UCLANITE NA BUX-MATRIX KLIKOM NA DOLE PRILOZEN BANNER!!!








NAPOMENA : REGISTRACIJA NA BUX-MATRIX JE BESPLATNA!! DAKLE MOZETE ZARADITI NOVAC I BEZ NADOGRADJIVANJA RACUNA!! 

SAVJET : Ako nemate 12$ na alertpay racunu, onda se prikljucite Bux-Matrix-u i zaradite tih 12$ jako brzo i iskoristite ih za ovu FANTASTICNU PRILIKU!!

No comments:

Post a Comment