Friday 18 November 2011

Hits4Pay- Zaradite novac citajuci E-mail

Hits4pay je odlican nacin internet zarade novca.

Nedavno sam dobio prvu isplatu od Hits4Pay 34,7 $ direktno na moj PayPal racun. Nije bas mnogo zar ne? Ali hej, u ovim teskim danima svaki cent/fening/kuna/dinar je jako bitan. Mozda necete moci kupiti novi BMW ili crveni Ferrari kako vam to druge kompanije obecavaju ali moci cete kupiti neke stvari koje su vam potrebne. Ili cak ove PayPal dolare uloziti u drugi program i tako poceti krug investicija-profit.
Ljudi su jako skepticni sto se tice zarade novca na internetu, pogotovo na ovim nasim balkanskim prostorima. Da ne ulazim dublje, vracam se na temu.

Dakle KAKO RADI Hits4Pay??

Hits4Pay vam nudi lijep novac a vas posao je samo da primate e-mail reklame i posjetite linkove koje vam posalju u tim mail-ovima. Zarada se krece od 0.01 - 0.05 $ po reklami. Koliko ce te dnevno dobiti reklama za klikanje zavisi od vas, od vaseg interesa, od lokacije itd. Moj prosjek je od 5-7 dnevno.
Ovaj program takodjer vam omogucuje i affiliate program to jest, pozovite vase prijatelje da se uclane preko vaseg affiliate linka i oni ce postati vasi referali. Za svakog novog clana kojeg dovedete dobit ce te bonus, ali takodjer za svaki zaradjen cent vaseg referala i vi ce te dobiti odredjenu provizuju. Cool zar ne??

Regristrujte se odmah klikno na ispod prilozen banner. Sretnooo!!!


No comments:

Post a Comment