Wednesday 4 May 2011

OnBux PTC sajt

OnBux je jedan od najboljih PTC programa (Paid to click). Zajedno sa NeoBux-om meni licno donosi najvise zarade. Sta je to OnBux i PTC?? Mnogi me to pitaju, kao zasto bi oni meni dali novac samo zato sto kliknem na neki link. Eh poenta se krije da oni puno vise zarade na jednom vasem kliku nego vi. Ti linkovi sto klikate to su zapravo samo reklame za odredjene proizvode ili slicne web stranice.
Kako poceti?
Kao i u svakom poslu, pocetak je najtezi. Prvo sto trebate uraditi je registrovati se.(kliknite na dole prilozeni banner OnBux) ili ovaj link .
Nakon sto izvrsite registraciju i potvrdite svoj mail kliklite na Login. Kada ste se logovali usli ste na svoj glavni dahsboard (mjesto o stanju vaseg racuna). Da biste poceli zaradjivati kliknite na VIEW ADDS. Tada ce vam se otvoriti stranica sa 4 linka a ponekad i vise. Vas posao je da kliknete na te linkove i cekate oko 30sec nakon toga zatvorite taj tab i idite na slijedeci link.


Kako cu dobiti isplatu??


OnBux suradjuje sa Alertpay i PayPal kompanijama. Vise o tim kompanijaam procitajte dole u sekciji NeoBux. Pridruzite nam se

No comments:

Post a Comment