Wednesday 4 May 2011

Zarada na internetu OPCENITO

Sigurno ste se sto puta zapitali da li je moguce zaraditi novac sjedeci za svojim racunarom u topline kuce, i ako je moguce kako to uraditi??
Ovaj blog ce vam pomoci da saznate neke od najboljih nacina da zaradite novac na internetu. Prije nego sto pocnemo, moram naglasiti da se necete obogatiti niti cete zaraditi toliko novca da kupite crveni sportski auto i veliku kucu kako obecaju mnogo lazni programi. I moram naglasiti da vam niko nece pokloniti novac, ipak cete morati raditi za njega.


Internet zarada se temelji uglavmom na marketingu, ustvari to je 99.99% marketing.
Jedan od najlaksih nacina je klikanje reklama na pojedinim sajtovima kao sto su OnBux i jos neki drugi. OnBux sam naveo prvog jer je 100% najpouzdaniji sajt za ovakav nacin zarade.
Drugi nacin zarade jeste Blogiranje, pisanje kvalitetnih blogova i ukljucivanje u marketing programe, kao sto su Google Adsense, AdBrite, Chitika, Infolinks itd. Ovo je jedan od nacina koji ce vam donijeti vise novca ali cete morati i raditi vise jer nije lahko napraviti blog sa kvalitetnim sadrzajem.
Treci nacin je placanje za upload. Dakle imate neke stranice koje ce vam placati za svaki download datoteke koju vi uploadujete jedna od najboljih je HotFile.
Cetvrti nacin jest prodavanje, dakle mozete se uclaniti na Amazon ili eBay i postati fakticki njohov radnik, vas posao bi bio da reklamirate proizvode i ako neko kupi proizvod putem vaseg linka vi cete dobiti postotak u zavisnosti od cijene proizvoda koji ste prodali.


I za kraj ovog uvoda reci cu vam da je zarada putem interneta zaista moguca, samo je potrebno malo vremena i strpljenja.

No comments:

Post a Comment